Zprávy

Jaké jsou klasifikace kondenzátorů
Čas vydání: 2020-10-22 13:52:19  Hity: 9

O1CN01bMhSOK1mC22TqeN2x_!!2092424917.jpg

První.Elektrolytický kondenzátor hliníku

Kondenzátor s tenkým oxidem jako dielektrickou fólií je vyroben navíjením absorpčního papíru propleteného lepidlem mezi dvěma hliníkovými fóliemi.Protože oxidový film má jednosměrnou vodivost, elektrolytické kondenzátory mají polaritu.

Dva.kondenzátor tenkého filmu

Je to podobné s papírovým kondenzátorem.Charakteristika dobré frekvence a nízká dielektrická ztráta.Nelze se vyrábět ve velké kapacitě, špatný tepelný odpor.

Tři.Keramický kondenzátor

Jedním z elektrod keramického kondenzátoru je montážní šroub.Olověná indukce je velmi malá, kmitočtová charakteristika je dobrá, dielektrická ztráta je malá, má funkci vyrovnávání teploty.Může být provedena do velké kapacity a kapacita se změní v důsledku vibrací, takže je vhodná pro vysokofrekvenční bypass.

Čtyřko.Monolitový kondenzátor (vícevrstvý keramický kondenzátor)

Nový typ kondenzátoru s malým objemem, velkou kapacitou, vysokou spolehlivostí a vysokou teplotou odolnosti se vyrábí povrchovým povlakem několika keramických tenkých fólií s elektrodovým pádlovým materiálem, který je po laminování jednou ranou do nedělitelného celku a poté zabalen s pryskyřicí.

Pětka.Papírový kondenzátor

Obvykle je vyrobena ze dvou hliníkových fóliových elektrod oddělených kondenzátorovým papírem s tloušťkou 0.008-0.012mm.Výrobní proces je jednoduchý, cena je levná a může získat velkou kapacitu.


Předchozí: No

další: No